Medewerker uitgelicht…

Opnieuw lichten we een medewerker uit in onze rubriek! Leer onze Bureau Zus-familie beter kennen! Altijd al eens willen weten wat onze crew – in zijn of haar Bureau Zus- carrière – de leukste klus ooit vond? Of wat voor stopwoordjes er worden gebruikt? Je leest het hier!

Vandaag een Q & A met… Kristyn van der Veen

Broers/zussen:
Ik heb 1 zusje van 17 en 1 broertje van 12

Herkomst/ betekenis achternaam?
Van der Veen heeft te maken met letterlijk ‘van het veen’ komen. De grond in de Surhuizumermieden – waar mijn familie vandaan komt – is veengrond, wij komen dus ‘van het veen’. Net als dat Surhuisterveen het ‘veen van Surhuizum’ is

Familie-eigenschap:
Onze gehele familie is (extreem) lang haha. Zelf ben ik 1, 85cm.

Team koffie of team thee:
Team theeleut!

Netflix-tip(s):
Ik ben gek op spannende detectiveseries/crimi’s. The Missing (Brits/Frans) vond ik heel goed, The Bridge (Zweeds) en Homeland (Amerikaans). Als je meer van romantisch/drama houdt is Spaanse serie Gran Hotel ook leuk!

Stopwoordje:
‘Hahah’

Kattenmens of hondenmens:
Geen van beide eigenlijk, maar eerder katten- dan hondenmens.

Hoe vier jij het liefst jouw verjaardag?
Door een groot feest te houden voor mijn vrienden, met de nodige alcoholische versnaperingen en snacks natuurlijk 😉

Wat betekent familie voor jou:
Liefde, veiligheid, gezelligheid

Waarom werkzaam bij Bureau Zus?
Via Rianne heb ik me 2,5 jaar geleden bij Bureau Zus aangemeld om leuk bij te kunnen klussen op gave evenementen, groot en klein. Het leuke aan Bureau Zus vind ik het altijd positieve persoonlijke contact tussen ons en de zussen, het geeft je een warm gevoel.

Welke mooie gebeurtenis/bijzondere ervaring bij Bureau Zus staat je nog het meeste bij?
Laatst was ik aan het werk bij een feest in Martiniplaza. Toen onze crewmanager ziek werd, mocht ik die functie op me nemen. Dat vond ik wel heel leuk om te doen! Ook heb ik met veel plezier bij Paradigm gewerkt!

Dit wisten jullie nog niet over mij…
Ik ben nog vrijgezel haha!


FACTS:

Kristyn heeft in de loop der jaren heel wat diverse werkzaamheden gedaan o.a. barwerkzaamheden op feesten en festivals, zoals bier tappen, drankjes verkopen etc. Maar ook promotiewerk, o.a. voor Sonnema. Hostess of ticketscanner bij Thialf. Anti Rook Politie op het Dodo-festival…en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Medewerker uitgelicht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven