Medewerker uitgelicht…

Opnieuw lichten we een medewerker uit in onze rubriek! Leer onze Bureau Zus-familie beter kennen! Altijd al eens willen weten wat onze crew – in zijn of haar Bureau Zus- carrière – de leukste klus ooit vond? Of wat voor stopwoordjes er worden gebruikt? Je leest het hier!

Vandaag een Q & A met… Daisy Piras 

Broers/zussen:
1 broer

Herkomst/ betekenis achternaam?
Mijn achternaam komt uit Italië, wat het precies betekent weet ik niet. Wel weet ik dat er een likeurtje naar is vernoemd: Zedda Piras

Familie-eigenschap:
Met je handen praten, en dan door al die gebaren van alles omgooien aan tafel. Oeps.

Team koffie of team thee:
Koffie!!!

Netflix-tip(s):
La Casa de Papel

Stopwoordje (op Whatsapp):
Omg.

Kattenmens of hondenmens:
Katten en honden, ik zou niet kunnen kiezen.

Hoe vier jij het liefst jouw verjaardag?
Thuis, met vrienden, familie en heel veel eten 😋

Wat betekent familie voor jou:
Loyaliteit, vertrouwen, liefde.

Waarom werkzaam bij Bureau Zus?
Ik werk nu al 3 jaar met veel plezier bij Bureau Zus omdat ze niet alleen voor heel veel leuke afwisseling zorgen, maar ze je ook de mogelijkheid bieden om te groeien. Zo heb ik heel veel verschillende klussen mogen doen en van alles wat geleerd. Ik vond het bijvoorbeeld eerst best spannend om mensen aan te spreken en nu is dat juist een van mijn sterke punten geworden!

Geleerd bij Bureau Zus?
Tappen! En een golfkarretje besturen, wat nog best spannend was zo vol eten over de camping. 🤪

Leukste opdracht tot nu toe?
Oktoberfest Den Bosch!

Wat wil je nog kwijt?
Ik word altijd helemaal gelukkig als ik met mijn vriendin Tanita sta ingepland 👯‍♀️

 

FACTS:
Daisy heeft o.a. gewerkt bij: Promised Land, Nazomeren en is regelmatig Sonnema aan het promoten!

5/5
Medewerker uitgelicht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven