Over ons #officeteam

Twee zussen (Marieke en Grytsje), één ambitie: dingen mooier én makkelijker maken. Maar… dat doen we niet alleen! Samen met Rianne en Annet drinken we hier op kantoor een heleboel kopjes koffie om mooie (maar zeker ook realistische) plannen te smeden. Wij beschikken over een groot bestand met enthousiaste mensen die we graag bij jouw evenement inzetten.

Organiseren doen we met liefde. En omdat we ons graag verenigen met onze passies, kan je ons niet gek krijgen. De ene dag vind je ons achter de bar, de andere dag verzorgen we diverse hospitality taken óf rocken we ‘on stage’ op een festival. Wij houden van afwisseling en we houden ervan om de juiste mensen met elkaar te verbinden. We plannen ons vaak een slag in de rondte. Soms is dat een fluitje van een cent én soms breken we ons hoofd hierover (figuurlijk dan).

We zijn een familiebedrijf en dat merk je als je zaken met ons doet. Onze benadering is persoonlijk met een neurotisch trekje voor de puntjes op de i. En daar zijn we best trots op. Of je nou wat extra handjes nodig hebt óf als je de volledige coördinatie voor het één of ander uit handen wilt geven, schroom niet en neem gerust contact op! Wij leveren crew in de volgende vakgebieden:
 .
  • Horeca
  • Hospitality
  • Marketing en promotie
  • Divers entertainment

Tevens kan je bij ons terecht voor het boeken van eventmanagers en organisatie-medewerkers.

cropped-bz1.jpgcropped-bz1.jpgcropped-bz1.jpgcropped-bz1.jpgcropped-bz1.jpg

Missie: ”Onze missie is om voor alle betrokkenen bij een feest of evenement een positieve herinnering te creëren. Wij willen hierin een bijdrage leveren door het verbinden van mensen aan momenten. Of het nu een groot festival of particulier familiefeest betreft. Wij willen graag te allen tijde favoriet zijn (en blijven) voor opdrachtgevers en onze crew. Onze persoonlijke betrokkenheid maakt hierin het verschil. We streven naar het creëren en behoud van duurzame relaties.”

Visie: “Meest betrokken en betrouwbare samenwerkingspartner zijn (en blijven) voor het ontdekken én – op de juiste plek- inzetten van talenten uit Noord-Nederland. Om dit te bereiken volgen we een strategie die op drie pijlers is gebaseerd: persoonlijk. betrouwbaar en een grote dosis enthousiasme.”

Ambitie: “Onze ambitie is om binnen 2 jaar een zichtbare groei te hebben gemaakt op het gebied van vindbaarheid en naamsbekendheid in Noord-Nederland.”

Bureau Zus: voor boekingen van crew en/of entertainment (maar ook voor een goed gesprek met een lekker kopje koffie!) 

Wij drinken hem alle vier graag zwart, zonder poespas!


Waarmee kunnen we jou helpen?

E-mail: info@bureauzus.nl
Telefoon: 06 40577085
Over ons #officeteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven